La musicançó també és paraula i aquí, dels que estimem la paraula embolicada amb bella música, no els vindrà més de gust escoltar-la ara, tan ben servida, conduïda i interpretada pel cantautor, per l’amic cantautor, ALBERT FERRER.
En qualsevol valoració global que es faci sobre l’estat actual de la cançó, segurament ALBERT FERRER no hi entraria. Ell és un cantautor que camina apart, al marge de globalitats i de corporacions. Fa la guerra pel seu compte i la seva única dèria s’estreba en afinar al màxim la seva obra, en tots els aspectes: composició, interpretació, gravació, etc. Conseqüent amb aquests plantejaments, ell té el seu propi manager exclussiu, I el seu propi promotor, la seva pròpia editora discogràfica... i no se’l veu mai atrafegat en la batalla quotidiana per posar un peu a la difusió mediàtica. Deu pensar allò de "aquesta és la meva obra i aquí està per qui la vulgui conèixer".

Aquí som uns quants que ens hi hem acostat i hem aplaudit de debò aquest deliciós joc de ping-pong entre Salvat i Carner creuant-se les blanques i lleugeres pilotetes de l’amor poètic d’una banda a l’altra del verd tapís, per damunt de la petita xarxa divisòria que hi ha aixecat l’ALBERT FERRER per agermanar amorosament més que no pas per enfrontar els dos inoblidables festejadors de l’amor galant. Per més que ell sigui un núvol solitari en el firmament de la cançó, el plugim que deixa caure refresca l’esperit i assaona la terra fèrtil de la creativitat.

Albert Mallofré
Crític musical

Ell, en aquest interessant treball convertit en compact disc ha anat a les fonts d’origen dels brillants i populars Carner i Papasseit. Per això el motiu és triple: transportar els estimats poetes de tots temps, fer-los present amb una interpretació respectuosa i xopa de la sensibilitat que posseeix l’Albert i ens la serveix, serveix la paraula modulada pel sentiment embolicat d’aquesta frapant i comunicativa MUSICANÇO. Felicitats!

Salvador Escamilla
Radiofonista